O nama

Firma Zeka-comerc d.o.o. osnovana je 1995. godine kao trgovina koja se za relativno kratko vrijeme razvila u kompaniju koja danas u svom sastavu posluje sa 14 poslovnih jedinica, od kojih su tri u Lukavici, tri u Stjepan polju kod Gračanice i ostale u Gračanici, te zapošljava više od stotinu radnika. 

Uprava firme, veleprodaja i maloprodaja građevinskog materijala, veleprodaja i maloprodaja alata, elektro i vodo materijala, služba transporta, te salon namještaja i bijele tehnike smješteni su u novoizgrađenom Bau centru na ulazu u Gračanicu, na površini od oko 5.500 M2.

U svojih 14 poslovnih jedinica Zeka-comerc poslovnim partnerima nudi:

-          proizvode iz vlastitog metalno-proizvodnog pogona
-          građevinski materijal
-          vodo materijal
-          elektro materijal
-          materijal za grijanje
-          profesionalne i amaterske alate i repromaterijal raznovrsnih proizvođača
-          namještaj
-          bijelu tehniku
-          robu široke potrošnje (prehrambene artikle, sredstva za higijenu, alkoholna i bezalkoholna pića i dr. proizvode)
-          naftu i naftne derivate
-          te usluge transporta unutar i van granica BiH sa vozilima manje i veće nosivosti

Svojim kupcima i poslovnim partnerima odobravamo posebne rabatne skale kao i odgodu plaćanja i mogućnost kompezacije, sve u zavisnosti od količine kupljene robe i načina plaćanja. Takođe u našim objektima nudimo i mogućnost brzog i jednostavnog plaćanja putem POS terminala kao i plaćanje na rate putem banaka. 

Kupljenu robu po potrebi dovozimo i na adresu  kupca.

U slučaju da se odlučite za poslovnu saradnju i želite da postanete jedan od naših mnogobrojnih partnera / kupaca ili ste zainteresovani za neke dodatne informacije posjetite nas u bilo kojoj od naših poslovnih jedinica naše stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju.